ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Ambasadoři seniorských klubů z celé ČR se sejdou v Sovových mlýnech

Praha

Praha /2.5.2018/ Pražské Sovovy mlýny budou opět plné Senzačních seniorů. Už 15. května se v areálu na břehu Vltavy sejdou ambasadoři seniorských klubů SenSen z celé České republiky, aby si vyměnili svoje zkušenosti a vzájemně se inspirovali k další činnosti. 

Hlavním tématem letošního setkání ambasadorů klubů SenSen jsou moderní formy komunikace. Pro Senzační seniory je připravena například přednáška o sociální síti Facebook. 

Diskutovat se bude i o Ceně Senior roku, respektive o tom, co toto ocenění od Senzačních seniorů Nadace Charty 77 přineslo jeho nositelům. „Slovo dostanou nositelka Ceny Senior roku 2017 Helena Vostrovská a František Batysta z Nejlepšího klubu 2017 z Českých Budějovic,“ přibližuje program setkání mluvčí projektu SenSen Mgr. Kateřina Sodomková.

Senioři se mohou těšit také na vyhlášení výsledků soutěže ve štafetovém plavání „Přeplavme svůj La Manche“ nebo na přednášku ředitele Domova Sue Ryder Matěje Lejsala. Hlavně si ale budou moci vzájemně vyměnit zkušenosti s vedením seniorských organizací a inspirovat se v další činnosti.

Kdy a kde:
15. května 2018Sovovy mlýny Kampa, Praha 1
 
Redakce SenSen (KS),
Nadace Charty 77,
02.05.2018