ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Závěr koncertního cyklu Musica Orbis

Získejte bezplatně vstupenky

Přijměte pozvání na závěrečný koncert letošního koncertního cyklu Musica Orbis. S velkým potěšením již potřetí v Praze vystoupí Turecká národní filharmonie mládeže, která u českého publika sklidila úspěch již v letech 2015 a 2017. I letos dirigent a zakladatel orchestru Cem Mansur vybral nejlepší hudebníky z tureckých konzervatoří, kteří společně celé léto zkoušeli, aby v září vyrazili na mezinárodní turné. Program koncertu bude složen ze skladeb Sergeje Prokofjeva a Leonarda Bernsteina, v jehož Serenádě podle Platónova Symposia se jako sólistka představí vycházející hudební hvězda, turecká houslistka Alena Baeva.

Koncert se uskuteční 10. září 2018 večer ve Smetanově síni v Obecním domě. Pozvánku si můžete zobrazit zde.

Své čestné, tedy bezplatné vstupenky získáte na odkazu ZDE po zadání slevového kódu MUSICAORBIS. Vstupenky následně obdržíte na svůj email, odkud si je můžete vytisknout, nebo je při vstupu do koncertního sálu ukázat na svém chytrém telefonu. Vyhnete se tak frontám při vydávání vstupenek před koncertem. Druhou možností je rezervace vstupenek telefonicky na čísle 222 524 388 (ve všedních dnech mezi 9:00 a 17:00) nebo e-mailem na admin@concert.cz s uvedením hesla VIP. Takto rezervované vstupenky budou k vyzvednutí v den koncertu od 18:30 hodin u našeho stolku u vstupu. Vstupenky je možné získat online i rezervovat nejpozději do 3. 9. Pozvánka platí až pro 4 osoby.
 
Koncert Turecké národní filharmonie mládeže je pořádán na podporu Diakonie ČCE, která pomáhá těm, kteří se v důsledku věku, zdravotního postižení či jiného ohrožení dostali do nepříznivé životní situace. U vstupu na koncert můžete na podporu Diakonie věnovat dobrovolný příspěvek.
Redakce SenSen (LN),
10.09.2018