ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Mezigenerační turnaj v pétanque o pohár SenSenu

Zbývají poslední volná místa.

Vážení příznivci SenSenu, tentokrát se obracíme především na ty z vás, kteří mají rádi pétanque. Srdečně vás zveme na 2. ročník Celorepublikového mezigeneračního turnaje v pétanque o putovní pohár SenSenu! 
 
KDY A KDE
 
Datum a místo konání: neděle 6.10.2019, Park Lannova, Praha 1
 
Zahájení v 10 hodin, předpokládané ukončení v 16 hodin.
 
Turnaj je určen pro všechny - i pro úplné začátečníky. Zahrajte si v týmu se svými dětmi a vnoučaty a soupeřte s těmi nejlepšími. V pétanque nehraje roli věk ani pohlaví. Těšit se můžete na doprovodný program – mobilní planetárium.
 
PŘIHLÁŠKY
 
Své přihlášky zasílejte do 27. září 2019 na e-mailovou adresu marie.knotkova@bariery.cz
Do přihlášky uveďte název týmu, jména hráčů (minimálně 3 lidé) a rok narození, kontaktní osobu včetně e-mailové adresy a telefonu.
 
Odborné dotazy zodpovíme na: fuksa@petanque-pro-vas.com
 
O TURNAJI
 
·         Maximální počet týmů je 28  - nezapomeňte se včas přihlásit! Garantujeme účast dvěma týmům z vašeho klubu, přihlášených do 20.9.2019, můžete přihlásit i další týmy a podle počtu účastníků potvrdíme případná volná místa na startovní listině.
·         Tým je tvořen třemi lidmi. Alespoň jeden hráč musí být z jiné generace. Každý zápas může hrát jiné složení týmu.
·         Startovné NEPLATÍTE!
·         Hrací koule si NEMUSÍTE nosit – rádi Vám je zdarma zapůjčíme.
·         Občerstvení je ZAJIŠTĚNÉ
·         Turnaj bude řízen ZKUŠENÝMI hráči a pořadateli ze sdružení Pétanque pro Vás – předem Vás seznámíme s technikou i základními pravidly a v průběhu turnaje se na nás můžete obracet o asistenci či radu.
 
OTÁZKY A ODPOVĚDI
 
·         Jak se na turnaj dostat?
Park Lannova je v pěší vzdálenosti od Masarykova nádraží a Náměstí Republiky (metro B, tramvajová zastávka), nejbližší stanice tramvaje je Revoluční. Pokud přijedete autem, u parku je možnost parkování v části ulice Lannova, parkovací zóna je v neděli bezplatná. Bude-li plno, v blízkosti je několik placených parkovišť.
·         Co si máme s sebou vzít?
Veškeré náčiní na pétanque bude na turnaji k dispozici (koule, košonky, kroužky). Postaráme se i o občerstvení. Vy si přivezte dobrou náladu a chuť potkat se se stávajícími i budoucími kamarády z celé České republiky. Přijďte v pohodlném oblečení a nezapomeňte, že od Vltavy může pěkně foukat vítr!
·         Musíme hrát vždy ve stejné trojici?
Nemusíte! Pokud přijedete na turnaj ve více lidech, každý zápas můžete hrát v jiném složení. Jeden hráč ale nesmí hrát za 2 různé týmy. A platí podmínka, že v každém zápase a v každém týmu musí hrát alespoň jeden hráč z jiné generace.
·         S čím nám můžete pomoci?
2. ročník Celorepublikového mezigeneračního turnaje v pétanque o putovní pohár SenSenu se může uskutečnit díky finanční podpoře Nadace ČEZ. Abychom na ni dosáhli, musíme získat dostatek bodů v mobilní aplikaci Nadace ČEZ EPP – Pomáhej pohybem. Jak si ji nainstalovat do telefonu a jak body sbírat? 

Pokud rádi běháte, jezdíte na kole, chodíte s holemi nebo se jinak hýbete, zaznamenejte svoje výkony pomocí mobilní aplikace EPP - Pomáhej Pohybem Nadace ČEZ. Za pohyb získáte body, které pak budete moci přidělit Senzačním seniorům, a podpořit tak uspořádání pétanquového turnaje. Jak na to, popisuje následující video.



Těšíme se na vás!
 
Redakce SenSen (LN),
10.09.2019