ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Seznamte se s vítězi Ceny Senior roku 2020

Podívejte se na všechny medailonky.

Protože jsme výsledky Ceny Senior roku 2020 museli kvůli pandemii COVID -19 oznámit bez slavnostního ceremoniálu, rozhodli jsme se s laureáty natočit alespoň krátká videa, abychom je i jejich činnost představili široké veřejnosti. 

Vše o Ceně Senior roku včetně kompletních výsledků najdete zde.

Titul Seniorka roku 2020 získala Eva Trejbalová z Prahy, která v 86 letech vede v dejvickém Sokole kurzy jógy a svým aktivním přístupem k životu motivuje a inspiruje i o 20 let mladší cvičenky.



Druhé místo mezi jednotlivci získal Pavel Bacík, který se ve svých 80 letech podílí na činnosti hned několika organizací a spolků v Příbrami.



Třetí místo mezi jednotlivci získala Jindřiška Faiglová z Kyjova, dlouholetá učitelka češtiny a knihovnice, která i ve svých 80 letech vede ke čtění širokou veřejnost a nejmenší děti. 



V kategorii Nejlepší klub roku 2020 získala první místo Stará garda kuchařů a cukrářů ČR, která už 13 let aktivně sdružuje seniory z gastronomických oborů po celé republice. 



Druhé místo v kategorii klubů získal Klub kolodějských seniorů, kterému se podařilo spojit starousedlíky i nově přistěhované seniory v městské části, takže nikdo nemusí být sám. 



Třetí místo mezi kluby obsadil Spolek aktivních seniorů v Kaplici, jehož členy nebavilo jen scházet se u kávy. V roce 2020 oslavil pět let bohaté činnosti.



Třetí místo získal také Klub seniorů Svitavy, který slouží nejen svým členům, ale významně přispívá také k podpoře aktivního života všech seniorů ve městě.

Redakce SenSen (LN),
24.01.2021