ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Přidejte se k toulkám přírodou a třeba i něco získáte!

Výzva všem seniorským klubům a organizacím, které sdružují nebo organizují aktivity seniorů.

Začíná jaro a po dlouhé době se můžeme bez omezení sdružovat a chodit venku. Neseďte doma, pozorujte svůj kraj! O to, co Vás zaujme, se podělte s ostatními.

My z Loun máme v Ústeckém kraji „Toulky Českým Středohořím“, které vedou přes dva okresy, začínají u nás na Lounsku a končí za Litoměřicemi.
První toulání máme za sebou v únoru v Lovosicích – Lovosice dlouhé jako pohádka. Víte proč? Šahrazád přece vyprávěla....... Bylo nás 12 seniorů a všichni si to užili, jak? Jedna cesta vlakem a druhá autobusem, a objevili jsme mnoho zajímavostí. Kdo z vás chce, najde mnoho podnětů a inspirací k aktivitě seniorů.
 
V březnu máme naplánován výlet tím samým stylem-Máchovy Litoměřice.
 
Toto je jen příklad, všichni máte volnou ruku, je na vás, jak to uděláte. Když budete mít zájem napište několika větami své zážitky a pošlete foto. Není to prosím soutěž, ale nápad, jak seniory rozhýbat, a nejen pohybem, ale i vzpomínkami, dalším myšlením a vymýšlením. Nápadům se meze nekladou. Z Vašich podnětů a zážitků připravíme přehled s pozvánkami k návštěvě. Třeba se to povede a bude i nějaká odměna.
 
Největší odměnu ale získá každý účastník, bude to radost, že udělal něco pro sebe a své zdraví, pro přátelství a mezilidské vztahy.
 

Iniciátor a koordinátor

Vilma Svobodováseniorka roku 2021
manažerka a zakladatelka spolku Pomoc bližnímu
               
Krátká 1427
44001 Louny 

Kontakt: email: senior.louny@seznam.cz nebo wilma.svobodova@seznam.cz
               mobil: +420 605 214 704 (jen v nutných případech)
 

 

Barbora Kočová,
22.03.2022