ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Remedium - podzimní výlety a pobyty pro seniory

Občanské sdružení REMEDIUM Praha od roku 1998 vytváří prostor pro vzdělávání, podporu a pomoc v psychosociální oblasti. REMEDIUM Praha dává příležitost ke zkvalitňování života. Programy pro seniory jsou určeny všem, kteří jsou v důchodovém věku, bez ohledu na místo bydliště. Hlavním cílem všech nabízených aktivit je zachování kvality života, podpora sebevědomí, prevence před samotou a vyčleněním ze společnosti i po odchodu do starobního důchodu. Programy jsou podporovány ze získaných grantů a jejich cenu se snažíme udržet ve výši, která je dostupná co nejširší skupině zájemců.

18. září
Zámek Karlova Koruna,
Žehuň, Městec Králové: 400 Kč, v ceně je autobus, oběd, vstupy a doprovod.

3. října
Nymburk, zámek Křinec, Kersko B. Hrabala: 380 Kč, v ceně je autobus, oběd, vstupy a doprovod.

4. – 7. října
Prodloužený relaxační víkend v Krkonoších: 1800 Kč, platba v Klubu do 27.8.2013. V ceně 3x nocleh, 3x polopenze, cvičení, masáže, whirlpool, doprovod. Pro pražské zájemce o pobyt bude doporučený autobus s odjezdem z Florence nebo u Černého mostu, pro mimopražské zájemce bude sraz ve Špindlerově Mlýně na autobusovém nádraží.

Bližší informace o akcích v Klubu Remedium, Táboritská 22, Praha 3, během prázdninových měsíců pouze každé úterý od 9h do 18h. Běžný provoz Klubu REMEDIUM začne od 9. září 2013, kdy také bude zápis do kurzů.
Dále bude Klub otevřen po - čt 9h – 18h, pá 9h – 16h pro všechny osoby v důchodovém věku. Více na www.vstupujte.cz , info na mailu senior@remedium.czhttp://www.remedium.cz/programy-pro-seniory/programy-pro-seniory.php
Kristina Jakubcová,
Klub seniorů- Pomoc bližnímu, o.s.,
27.08.2013