ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Jak jsme se fotili

Podzim nás dostihl, ale nepřekvapil.

Jsme na něj připraveni, i přesto, že věci dostaly ještě větší spád než jsme si byli ochotni připustit ve svých nejodvážnějších snech. Především to bylo oznámení, že náš klub byl nominován na prestižní ocenění v rámci projektu sen-sen. A obrovská radost z toho, že se nám nakonec povedlo získat první místo v kategorii klubů.

Součástí toho bylo i pořízení fotodokumentace o našem klubu, které jsme pojali velmi zodpovědně, nicméně také velmi spontánně a hravě. Ostatně, na tom jsme se dohodli i s pražským fotodokumentaristou, který nás pro ten účel přijel navštívit.

Celá akce proběhla v zákoutí lázeňského parku, kterému se kvůli pavilónu s opičkami jinak neřekne než „U opic“ – v blízkosti dětského hřiště, respektive přímo na něm – tedy na skluzavce a na houpačkách, kde jsme si to rozdali s dětmi pod heslem „kdo si hraje, nezlobí.“ A nezlobil se v to odpoledne opravdu nikdo, protože v parku vládla pohoda a opice měly ten den o čem přemýšlet, protože takový generační mumraj asi hodně dlouho nezažily.

Skutečně hvězdný styl představovali Miluška a Rudolf ve svých slušivých outfitech – jako kovbojská lady a muž v takřka národním kroji poutali všeobecnou pozornost. Originální "antré" zvolil i Karel, který na setkání dorazil po hladině zámeckého rybníka v nafukovacím kajaku a lákal ostatní k adrenalinové projížďce. Dlužno říct, že marně :-)

Všeobecně dobrého rozpoložení využil i náš fotograf Jirka Morman, který se nezastavil a všechno pro nás paralelně se svým pražským kolegou zaznamenával. Výsledná fota i s komentářem najdete ve fotogalerii a rozhodně si je nenechte ujít.

Život v našem klubu jde dál, a to takovým tempem, že nějak nestíhám psát aktuality v reálném čase. Ale dobré věci se nejen dějí, ale i daří, a to je ze všeho nejdůležitější.

A že pro tento rok máme tu čest být „Nejlepší klub“ z úctyhodného celkového počtu osmdesáttři.:-) je krásná třešnička na dortu.

Hezké dny...

Autor: Dana Marková

 

ing. Helena Voctářová,
Zvonkohra z.s. SenSen Teplice,
14.10.2014