ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Akce pro prachatické přehledně

Město Prachatice společně s  KreBul o.p.s. Prachatice připravilo pro seniory nový odkaz na www.krebul.cz, pod heslem SenioPoint si můžete najít přehled akcí, pozvánky na akce, které pořádají samotní senioři, nebo seniorské organizace pro seniory a nejen pro ně. Kalendárium se začíná plnit, tak pokud máte zájem být u toho, tak nám pošlete na nově zřízenou adresu své akce, které tam ještě nejsou zaneseny. Důležité pro vložení další aktivity je termín, čas, obsah, místo a také kdo je realizátorem, popřípadě kontakt na odpovědnou osobu dané akce (nemusí být vždy ředitel, předseda, vedoucí). Kontakt: prachatice@seniorpointy.cz
Cílem není koordinovat akce, protože si každý může organizovat, co chce, ale je dát přehled, že například určitý den je již pět akcí a tak na tu šestou se už možná nikdo nedostaví, nebo je daný prostor již zadán anebo právě naopak, budete-li mít pocit, že ty akce zapsané před Vámi nejsou takové, jak si myslíte, můžete zařadit tu svojí, je to jen na vás.
Portál vzniká z podnětu seniorů, který padl na Poradním sboru zdravotně postižených a seniorů města Prachatice, aby někde měli svůj přehled aktivit. Snažili jsme se zapsat do kalendária všechny akce z vašich zpravodajů, bulletinů a informačních listů. 
Kristina Jakubcová,
Klub seniorů- Pomoc bližnímu, o.s.,
30.09.2015