ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Červnové ozvěny na webu

V měsíci červnu se uskutečnila celá řada akcí. Ne všech jsem se zúčastnila,.. proto o nich nemůžu psát. Přesto si myslím,  že je škoda aby unikly naší pozornosti a neobjevilo se o nich alespoň pár řádků na našem webu. Jedná se především o výlet na Radobýl u Litoměřic,  který proběhl   11. 6. 2015. Pokud má někdo z vás fotky z  tohoto výletu a je ochoten se s námi o ně  podělit, nechť jich alespoň několik  pošle e-mailem na klub.zvonkohra@centrum.cz

Taktéž uvítáme, kdyby se mezi vámi našel odvážný „psavec“ a napsal o cestě na Radobýl alespoň krátkou reportáž a pár postřehů.

Ještě k Paříži. Fotek z Paříže máme dostatek, za což patří velký dík "zuřivé fotoreportérce" Věře Heinové, ale chybí autentické dojmy účastníků zájezdu. Můžete popsat své zážitky, dojmy, napsat co se vám nejvíc líbilo, co vás naštvalo nebo udivilo – mám představu, že bychom společnými silami  vytvořili a zveřejnili jakýsi kaleidoskop – střípky, které vám budou Paříž připomínat.

Takže, pište, mailujte na uvedenou adresu, obohacujte naše stránky o své příspěvky. Nebojte se slohu ani pravopisu, příspěvek, bude-li to nutné, stylisticky upravíme a „učešeme.“ Důležitý je váš osobní zážitek. Samozřejmě mi ho můžete sdělit i osobně při našich setkáních a já si ho zpracuju. 

Nemusíme spěchat, k Paříži se můžem vracet, článek klidně můžeme psát na pokračování a průběžně ho budeme doplňovat,...ale nerada bych, aby vám mezitím vybledly vzpomínky :-)))

Zároveň děkuji těm, kdo nám už teď přispívají do fotogalerie a Zdeně Večerníkové ještě zvlášť za články, které obětavě píše, když nestíhám nebo nevím.... :-))  

Momentálně se snažím ze všech sil dohnat skluz z června, což pravidelní návštěvníci našeho webu jistě zaznamenali.

:-)) Krásné léto všem ((-:

Dana Marková      

ing. Helena Voctářová,
Zvonkohra z.s. SenSen Teplice,
20.07.2015