ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Co nás ještě čeká - NEJNOVĚJŠÍ AKTUALIZACE !!!! :-)))

Věnujte, prosím, pozornost tomuto aktualizovanému - úplně nejnovějšímu,  přehledu programů na nejbližší dobu:


1.První část Školy digitální fotografie již máme úspěšně za sebou. Teď pokračujeme. Hledejte, ulovte a vytvořte svoje nejpěknější snímky. Máte na to trochu času - ještě se jednou sejdeme na počátku října u počítačů s vašimi fotkami.
Následně, 21. října,  bude slavnostní setkání opět s panem Šilpochem a věříme, i návštěvou z Prahy, kdy se pochlubíme svými úlovky a budeme vybírat fotografie na naši výstavu. Ta by měla být ještě letos na oficiálním místě. Tam pozveme všechny, koho zajímáme a kdo nás mají rádi. 

P.S.Kdo nestihl v září první část naší Školy, rozhodně se ještě může přihlásit!!
 

2.Stále probíhají tréningy petanque, a to každý týden ve středu a v sobotu od 10 do 12 hodin. Na hřišti za Kamennými lázněmi v Šanově je vždy dobrá parta. Vemte to procházkou i s holemi a přijďte si zaházet. Různé petanquové finty a finesy nás také obětavě učí zkušená  Ludmila Hladíková ze seniorského klubu v Řepích. Díky její ochotě víme o petanque zas něco víc. 
 

Na vědomost dáváme, že v sobotu 26. 9., proběhne poslední, tím pádem slavnostní,tréningové soustředění před sportovními hrami.
Určitě přijďte :-)))

 

3. Sportovní hry seniorů se uskuteční v Praze - Dejvicích, Na Kotlářce, a to  ve středu 30. 9. 2015. Na jejich organizaci se podílí Nadace Charta 77 SEN SEN.  Detaily naší účasti předloží sporťáci Pavel a Hanka, společně s petanquovými "šéfy" Jiřkou a Vaškem. Sportovně založení soutěživci, hlaste se :-))   

4. Ve čtvrtek 1. 10.  jedeme do Prahy, kde navštívíme televizní věž na Žižkově. Odpoledne pak proběhne v divadle v Dlouhé ulici slavnostní vyhlášení a předání Ceny Senior roku 2015, následuje divadelní představení O líné babičce  a po něm krátké posezení SEN SEN. Jak jistě všichni víme, máme tam dvě horká želízka v ohni a už teď vám, Miluško a Rudo,  držíme všechny palce. Výlet pro nás skvěle připravila HaŠi. :-))      

5. Avizujeme, že 7. 10. 2015 se plave v  teplickém Aquacentru  každoroční "Štafeta měst." Zúčastnili jsme se úspěšně již loni a  zabodovali pro Teplice. Pozvánky nám sporťák Pavel už rozdával. Případné dotazy směrujte k Pavlovi nebo Haničce. :-)) Dopručeno je, aby Zvonkohra přišla plavat ve 14 hod.  

Nezapomeňte !!!:
Už dnes, v úterý, 22. 9. 2015, od 13 do 15 hod. máme ve společenském sále knihovny povídání s Helenou.  První po prázdninách. Téma je: "Vždycky jsem to já." :-)) Helena prozrazuje, že námětem pro naše povídací podzimní odpoledne budou: 
Lidské city - jejich úloha v lidském životě, podstata, vnější projevy.  Nálady, afekty, vášně, temperament a jeho klasické dělení (sangvinik, melancholik, cholerik, flegmatik). Můžem si ověřit, jak to s tím vším máme ve svých životech, třeba i s pomocí testu.  Přijďte, ať to společně "od podlahy propereme."

Ve čtvrtek, 24. 9. v 11 až 16 hod. Panorama - Bowling (konečná trolejbusu č. 3) - setkání všech, kdož chtějí zavzpomínat na náš červencový úspěšný výlet do Prahy, který proběhl v létě pod názvem Všechny zvony světa. K dispozici budeme mít prostor s možností promítání. Připomeneme si nádhernou atmosféru Prahy, skvělou průvodkyni, úžasný program, který pro nás připravili přátelé z KSŘ, pod vedením Rii v kostelíčku v Řepích, petanque i večerní posezení s paní Dagmar Kuncovou. Je opravdu na co vzpomínat. Přineste si na "flešce" fotky, videa, promo, prostě vše, co zajímavého o Praze najdete. Přijďte úplně všichni z klubu, chceme se svámi podělit o zážitky a plánovat další program. Čeká nás příjemný čas s povídáním, fotkami, hudbou a k tomu třeba  sklenka vína, pivka, hrnek dobré kávy nebo něco k zakousnutí... 

Takové je tedy nejbližší  babí léto  se Zvonkohrou,  a to zdaleka není všechno  :-))

 

 


ing. Helena Voctářová,
Zvonkohra z.s. SenSen Teplice,
17.09.2015