ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Pozvěte Konto Bariéry "na jedno"

Oslava Dne českého piva - poslední víkend v září - letos získá nový rozměr v podobě začátku projektu Pivo pro charitu. Pozvěte charitu „na jedno“ a podpořte touto formou ve spolupráci s Kontem Bariéry ty z nás, kteří to nejvíce potřebují.

„S nápadem přišli inovátoři z CreativeDock. Zaujal mě svou jednoduchostí – jako je snadné a tradiční pozvat někoho „na jedno“, mělo by být snadné a do budoucna i tradiční přispět na dobrou věc,“ říká Božena Jirků, ředitelka Konta Bariéry. „Zase tak o trochu rozšíříme možnost, jak pomoci lidem s handicapem.“
Nápadu se ujala agentura Zazi, a.s., která projekt uvádí do života ve spolupráci s Kontem Bariéry, jemuž poputuje i výtěžek. Podpoří z něj lidi, kteří jsou handicapovaní v důsledku autonehody. „Jdu s kamarády na pivo a pozvu „na jedno“ kromě nich i Konto Bariéry. S kamarády si pivo vychutnám, místo piva pro Konto Bariéry mi obsluha přinese žeton, tzv. Kontík. Ten osobně vhodím do zapečetěné kasičky Konta Bariéry. Ta je pak jednou za měsíc rozpečetěna a její obsah zúčtován s provozovatelem dané restaurace - v podobě garantované minimální sumy za jeden Kontík,“ vysvětluje organizátor projektu Tomáš Král.
„Provozovatelé restaurací či akcí, v rámci kterých bude Pivo pro charitu nabízeno, obdrží svou standardní marži jako při prodeji piva. Každý z partnerů dostane prostor v rámci PR projektu, bude soutěžit o největší příspěvek na Konto Bariéry a my se budeme snažit zajistit všem partnerským provozům maximální propagaci,“ dodává.

Projekt začíná v Praze a v Karlových Varech na Den českého piva (27.9) v Pražské tržnici v Holešovicích (25. – 28. 9.) a ve Smetanových sadech v Karlových Varech (26. – 27. 9.).
Informace pro provozovatele restaurací, promotéry akcí i zákazníky jsou aktualizovány na webových stránkách. www.pivoprocharitu.cz; www.jednoprocharitu.cz nebo https://www.facebook.com/pivoprocharitu.
Kristina Jakubcová,
Klub seniorů- Pomoc bližnímu, o.s.,
22.09.2015