ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Prachatičtí zvou na výstavu

Radní města Hana Mrázová zahájila společně s organizátory o. p. s. KreBul, dobrovolníky a Městem Prachatice výstavu 30 velkých fotografií, kde jsou na obrázcích lidé se zdravotním postižením a senioři při aktivitách, které pro ně připravuje město Prachatice, jednotlivci, společnosti a organizace města anebo oni sami. Na vernisáž 1. 1. 2015 dorazilo přes 30 lidí, kteří společně strávili začátek roku 2015 a vzájemně si popřáli mnoho dobrého, především nepromarněného času, který nám byl v životě dán. Výstava je nainstalována v prostorech domu Křižovatka u parku (Štěpánčina parku), Zlatá stezka 145, v sídle společnosti KreBul (Informačním centru pro mládež). Výstava fotografií „Počítáme s Vámi“ je pokračováním projektu z roku 2014, podpořeného MŠMT. Fotografie vytvořila Hanka RH+ a spol.
Při vernisáži výstavu fotografií doplnili Adam Pošta a Luboš Počta ukázkou modelů lodí, aut, ale také úspěchů ze soutěží. Koncem roku Adam Pošta získal z Kabelkového maratonu – charitativní akce finanční částku na podporu modelaření. Tento koníček sdílí se svým otcem Lubošem, za podpory celé rodiny.
Druhým překvapením byla ukázka tvorby Lenky Jágerové (zdravotně postižené), která navštěvuje Domov sv. Linharta v Chelčicích a pod vedení Kláry Kavanové Muškové, vedoucí zařízení vytvořila a předala obraz z kolekce Rozkutálení jablka.
Třetí překvapení byla hra na mini kytaru a zpěv „Stáni“ vánočních a známých písní.
Výstavu můžete od 5. 1. 2014 navštívit denně od 10:00 – 17:00 hodin po celý měsíc leden.
Kristina Jakubcová,
Klub seniorů- Pomoc bližnímu, o.s.,
06.01.2015