ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Škola digitální fotografie

Konec léta zazvonil v Teplicích mimořádně zajímavými tóny. My, senzační senioři jsme prožili pěkné dny,  9. a 10. září, s profesionálním fotografem panem Jiřím Šilpochem. Přijel, okouzlil nás a zvítězil.

Poznali jsme, že fotit neznamená jen fotoaparát k tomu určený, citlivost, pixely, clonu a čas. Správně nastavit, být na správném místě ve správné chvíli, nebo si hodiny počkat a pak stisknout spoušť. Být pohotový, mít a využít dobré světlo. To vše je málo, když nemáš nadšení a lásku k tomu, co může být vpravdě umění,….  uvědomili jsme si při povídání a následně  práci v terénu s tím, kdo to umí.

Dva dny uběhly jako voda, nechtělo se nám rozejít. Ale teď nás čeká hledání a vytvoření těch nejlepších snímků.  To je výzva – dobře jste nás naladil, pane Šilpochu. Atmosféru našich společných zážitků dobře dokreslují pořízené fotografie. Díky, byl jste fajn.

Opět se uvidíme  21. 10.  při hodnocení a výběru snímků na výstavu, těšíme se na Vás.

Děkujeme Nadaci Charta 77, SEN SEN za Školu digitální fotografie, poučení a pěkné zážitky.  Děkujeme také Gymnáziu Teplice za poskytnutí počítačové učebny pro naši teoretickou přípravu.

 

Zvonkohra z.s. SEN SEN Teplice

Helena Voctářová

ing. Helena Voctářová,
Zvonkohra z.s. SenSen Teplice,
17.09.2015