ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Záříme aneb Akčně Mezigeneračně

V sobotu 12. září se uskuteční další ročník akce, na které jste správně v každém věku:
„ZÁŘÍME aneb Akčně Mezigeneračně“. Koná se tradičně v Centrálním parku MČ Praha 4 (Pankrácká pláň, též Park Družba).
Program stále aktualizujeme a doplňujeme, abychom ho mohli ve finální verzi představit do konce července. Zatím Vám můžeme slíbit, že letos budeme hodně cvičit - tuto část programu zajišťuje partner akce Cesta ke zdraví Kladno z.s. (těšit se můžete na lahůdky, které potěší fyzickou schránku i mysl). Po celé odpoledne budeme vařit z tradičních českých surovin jako je zelí a učit se (nebo si připomínat), jak se zdobí klasické perníky. Gastronomickou část programu zajistí další partner akce Slow Food Prague.
Vyvrcholením programu bude vystoupení mladé talentované raperky SharkaSS, která nás přesvědčí nejen o svém talentu, ale i o tom, že když automaticky předjímáme, že některé aktivity seniory nenadchnou a nenechají se pro ně strhnout, možná se mýlíme…
Jsme velice potěšeni, že nám zůstali věrní generální partneři akce:
Všeobecná zdravotní pojišťovna ČR, která na akci bude k dispozici se svým stanem ve kterém bude poskytovat poradenství a testovat vaše zdraví. Rovněž si s sebou jako v minulém roce přivede atraktivní hosty.
Dalším stabilním partnerem je Agentura Xact, která nám mj. pomáhá s technickým zabezpečením a realizací akce samotné.
Akce se bude konat i v dešti. Pokud bude hezky, doporučujeme vzít si s sebou deky. Polovina září je skvělý termín na piknik.
Abychom mohli naší akci, která je pro účastníky bezplatná, připravit co nejlépe, uvítáme jakoukoliv formu podpory. Rádi představíme vaše aktivity, které korespondují s tématem naší akce a posláním naší organizace. Neváhejte nás kontaktovat.

Právě teď, o.p.s.
Kristina Jakubcová,
Klub seniorů- Pomoc bližnímu, o.s.,
09.07.2015