ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Zvonkohra plave La Manche

 

Jak je známo a naše Fotogalerie budiž toho důkazem, Zvonkohra se úderem nového roku zapojila do programu „Aktivní život,“který v rámci svého projektu SEN SEN (Senzační senioři) vyhlásila Nadace Charta 77.

Akce pod názvem „Přeplavme svůj La Manche,“probíhá s podporou Města Teplice a pochopení i azyl našla také v teplickém Aquacentru, kde tomuto záměru vyšli vstříc a vytvořili pro jeho realizaci i potřebné podmínky. Cílem je štafetovým způsobem překonat během měsíce ledna vzdálenost 34 km, utužit si „kondičku,“ udělat něco pro své zdraví a prožít pár hodin legrace a dobré nálady mezi ostatními vodomily.. Pro členy Zvonkohry je plavecká dráha připravena vždy od 13,00 do 15,00 ještě v těchto dnech měsíce ledna:

13. 1., 15. 1., 16. 1., 21. 1., 22. 1., 23. 1., 27. 1., 28. 1., 29. 1., 30. 1. 2015

Výsledky se průběžně zapisují a po ukončení akce budou odeslány do nadace k sečtení. Pro úplnost ještě budiž zopakováno, že akce je určena pro členy Zvonkohry, kteří se prokážou průkazkou klubu. Vstup je zdarma – při vstupu se hradí pouze záloha 100,- Kč, která bude při odchodu vrácena. V kuloárech se již nyní šíří zvěsti, že někteří borci lehce zdolali už desítky bazénů, ale dobrý je každý metr a vítězem je každý, kdo se zúčastní!

Tak tedy, sportu zdar a plavání nejvíc! :-))

 

Autor: Dana Marková

ing. Helena Voctářová,
Zvonkohra z.s. SenSen Teplice,
11.01.2015