ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Prázdninový pel-mel

 
Letošní prázdniny prožila Zvonkohra velmi činorodě, a to zejména  díky tomu, že začala fungovat naše klubovna na Hrádku, což umožnilo realizovat větší počet aktivit než např. v loňském roce. Rozhodně jsme nezaháleli. Ve zkratce a namátkou si připomeňme pár akcí, vyjma těch, kterým jsou věnovány samostatné články.  
Podle plánu proběhl v červenci výlet z Trmic na jezero Milada, který připravili sporťáci Hanka a Pavel. Počasí se vydařilo a tak došlo i na příjemný osvěžující bonus v podobě koupání.
V srpnu pak Zvonkohra fandila při fotbale na teplickém stadionu, kde při zápase s AC Spartou „z plna hrdla“ podporovala  místní Fotbalový klub Teplice.  FK Teplice totiž spolupracuje s  Kontem Bariéry Nadace Charty 77 a teplický záložník Ljevakovič  si po každém gólu nasazuje symbolicky červený klaunský nos, čímž upozorňuje veřejnost na to, že koupí tohoto nosu může přispět na dobročinné účely pro handicapované děti.
Ve venkovních prostorách Hrádku Na Letné proběhl 25. 8. 2016 společenský večer nebo spíš noc, která se protáhla do rána. Kdo se zúčastnil, ví, že se pekly buřty, Helenčiny výborné dalmatské  čufty se "zakrápěly" lahodným vinným mokem, tancovalo se, hrálo na kytaru, bubnovalo, zpívalo a povídalo.
V Ohníči se konal 27. 8. 2016 Den netradičních sportů a členové Zvonkohry na něm nemohli chybět, zúčastnili se ho  pod patronací Věrky Heinové a užili si ho. 
Na Hrádku „jedou“  nepřetržitě kroužky, tj. především se tu ne/pravidelně, podle svých potřeb, scházejí členové Fotokruhu, v činnosti nadále pokračovat i  Kruh trénování paměti, Škola počítačů ohlásila svoje slavnostní   zakončení  dne  22. 8. 2016. Velkou oblibu si získal Sportovní a pohybový kroužek, kde je vždy patrná hojná účast cvičenců a pozitivní naladění. 
Ozvala se nám cestovatelka, paní Jiřina Štokingerová. Jistě si ještě pamatujete na její červencovou cestopisnou přednášku v Seumeho kapli. Společně je připravován speciální cyklus pro naše webové stránky, jehož náplní budou nejzajímavější postřehy a zážitky z Jiřininých cest včetně receptů na exotická jídla a nápoje.
Jak je patrno z výše uvedeného, o prázdninách ve Zvonkohře prázdno nebylo – a ani nebude – pořád se něco děje….  

Autor: D. Marková

 
ing. Helena Voctářová,
Zvonkohra z.s. SenSen Teplice,
06.09.2016