ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Rožnov do třetice

Klub seniorů Rožnov p. Radhoštěm od svého založení v roce 1990 pamatoval ve své činnosti vždy i na kulturní a společenské vyžití svých členů. Kromě návštěv kulturních představení, divadel, koncertů a tanečních Čajů o páté se stalo tradicí každoroční uspořádání společenského seniorského plesu.
Od nástupu nového vedení Klubu seniorů v roce 2008 se z plesové taneční zábavy stala skutečná společenská událost s kvalitní hudbou, předtančením i kulturním vystoupením.
Letošní ples byl jubilejním 25. seniorským plesem a konal se v krásném prostředí luxusního hotelu EROLÁN Superior **** v Rožnově p. R. v pátek 5. února 2016. Příjemné prostředí, ochotný personál a velmi vstřícný přístup vedení hotelu dokázal oba sály, kongresové centrum i restauraci, zaplnit skoro do posledního místa.  Bezmála 170 seniorů se bavilo, restaurace připravila dobrou večeři a chutné pití a hudba hrála k tanci i poslechu.
Po přivítání účastníků a hostů předsedkyní klubu paní A. Přikrylovou zahájila v 18 hod ples žákyně tanečního  oboru  ZUŠ Rožnov, které zatančily valčík z baletu Louskáček, v průběhu plesu pak vystoupila skupina HISTERKY se svoji světelnou shou a  před půlnocí pak pobavil účastníky svým siláckým uměním „Železný Zekon“.  Nechyběla ani štěstíčka s okamžitou výhrou. A mezi tím se tančilo, zpívalo a všichni se dobře bavili až do 1 hod po půlnoci, kdy byl plánovaný a také dodržený konec plesu.
Za tímto úspěchem a spokojeností návštěvníků jsou však hodiny příprav a nezištné práce vedení Klubu seniorů, výboru a řady dobrovolníků, kteří pomohli všechno  připravit a zajistit. Jim všem patří velké poděkování. A také všem dalším, kteří přispěli dárkem věcným nebo finančním  do plesových cen.
Kristina Jakubcová,
Klub seniorů- Pomoc bližnímu, o.s.,
16.02.2016