ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Zvonkohra na výstavě obrazů v Bílině

V pátek, 26. 8. 2016, jsme se sešli na teplickém nádraží v poměrně malém počtu. Zájem byl původně větší, ale po předchozím nočním rozloučení s létem :-) byl pro některé členy další program už náročný. :-) 
Jeli jsme do Bíliny - Kyselky, na výstavu obrazů, paní Baumgartnerové Sadařové, a také na setkání s autorkou v překrásném parku lázní Bílina.
Na zastávce Bílina - Kyselka jsme byli v kompletní sestavě, včetně Helenky Voctářové, která si úspěšně "probojovala" cestu vlakem i se svým vozítkem. Výstava byla přímo u minigolfu. Na golfovém hřišti nás uvítala usměvavá paní s přítelem. K velkému překvapení manželů Samkových, poznali v autorce obrazů svou dávnou známou.
Paní malířka nám udělala k vystaveným dílům  odborný výklad. O její obrázky byl velký zájem z  řad naší skupinky. V družném hovoru jsme pak ještě setrvali poměrně dlouho.
Protože rtuť teploměru šplhala na třicítku, ani jeden z nás neměl bohužel chuť zahrát si minigolf, což bylo původně plánováno. :-)
Na druhou stranu se nám povedlo získat přízeň paní malířky, a díky Heleně i naši budoucí lektorku malířských technik. Tak se těšíme! :-) Výlet se i při náročném horku povedl a všichni byli spokojení.

Autorka: Jarmila Čechová

Jarmilko, díky za Tvůj tiskový příspěvek :-)  




  




 
ing. Helena Voctářová,
Zvonkohra z.s. SenSen Teplice,
07.09.2016