ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Donovalské zahradní slavnosti

Akce s bohatým kulturním programem

Donovalská zahradní slavnost – společné zážitky sbližují

Praha 11 – V pořadí již III. Donovalská zahradní slavnost, jejímž pořadatelem je Domov pro seniory Chodov, se uskuteční 9. září 2017. V době od 10 do 18 hodin jste zváni na bohatý kulturní program, kdy vystoupí Magda Malá nebo Daniel Hůlka. Pro děti jsou připraveny celodenní soutěže o ceny, malování na obličej a dvě divadelní představení pořádaná sdružením FysioART, o.p.s. Těšit se můžete i na vystoupení dětského tanečního klubu Baby Dance.

V rámci doprovodných akcí pro vás spolek Bosá turistika připravil „bosonohý program“, kde si mmj. můžete projít naši bosonohou stezku. Dále bude možnost pro malé i velké návštěvníky tvoření v kreativních dílnách, osvojení si prvků z haptických masáží pro seniory (a nejen pro ně) a třeba si i vybrat knihu na burze knih. Samozřejmostí jsou obchůdky a výborné občerstvení přímo v areálu DS Chodov.

V letošním roce bude nově příležitost získat bližší informace o pracovních možnostech v DS Chodov v náborovém stánku aneb „Hledáme superhrdiny“.

Přijměte pozvání od vedení Domova, klientů a zaměstnanců na 9. září 2017, abyste na vlastní oči viděli, že život v domovech pro seniory pokračuje dál, jen ve změněných kulisách. Pomozte sejmout stigma z pobytových zařízení nebo se přijďte jen tak v sobotu pobavit se svými dětmi. Bližší informace najdete na www.seniordomov.cz nebo na Facebooku DS Chodov.

Celá akce se koná pod záštitou radního Hl. města Prahy Daniela Hodka a Městské části Prahy 11.

Redakce SenSen (KS),
Nadace Charty 77,
24.08.2017