ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Pozvánka na zámek Kratochvíle

Hradozámecká noc je připravena na sobotu 26. srpna 2017. Tichý i nadějný večer v zahradě ráje bude zahájen ve 20.00 hodin. Následovat bude divadlo s názvem Vokův pes Vilém, ve kterém nám herci Jiří Bilbo Reidinger a Sylvie Krobová z Bilbo Compagnie budou jako Petr Vok a Bílá paní rozjímat nad životem posledního Rožmberka. Po skončení divadla, před začátkem koncertu renesanční a barokní hudby skupiny Ritornello bude zpřístupněna renesanční vila k volným prohlídkám interiérových instalací ve večerním osvětlení.

Průvodci na trase budou přítomni a připraveni zodpovědět případné otázky týkající se historie zámku, instalace, apod. Zpřístupněn bude i kostel Narození Panny Marie s možností tichého rozjímání při vystoupení souboru renesančních fléten Harmonia. Večer bude zakončen historickým ohňostrojem.

Navíc bude během celého večera k volným prohlídkám otevřen zahradní domek Markéta, který nabídne výstavu Matěj a Markéta. Setkání v prostoru. Zámecká zahrada bude slavnostně iluminována svícemi a živými ohni. K občerstvení budete moci využít zámeckou kavárnu - cukrárnu, která nabídne posezení ve večerní zahradě i v zahradním pavilónu Sloní bašta

Jste srdečně zváni, stejně tak jako na prohlídku historických interiérů zámku, které jsou otevřeny do konce srpna každý den mimo pondělí vždy od 9.00 do 17.30 (poslední prohlídka dne a zároveň poslední možný vstup do zámecké zahrady je v 16:30), od září každý den mimo pondělí vždy od 9.00 do 16.30 (poslední prohlídka dne a zároveň poslední možný vstup do zámecké zahrady je v 15:30) a v říjnu o víkendech a státním svátku vždy od 9.00 do 16.30 (poslední prohlídka dne a zároveň poslední možný vstup do zámecké zahrady je v 15:30).

Blíže na tel: +420 388 324 380, mob: +420 607 555 968, email: troup.vojtech@npu.cz www.zamek-kratochvile.eu

Vojtěch Troup, kastelán zámku Kratochvíle zve na Hradozámeckou noc

Redakce SenSen (KS),
Nadace Charty 77,
19.08.2017