ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Služby simultánního přepisu mluvené řeči pro osoby se sluchovým handicapem a seniory

Pomocí mobilní aplikace eScribeDroid.

Aplikace eScribeDroid obsahuje online služby simultánního přepisu mluvené řeči. Je určena především osobám s postižením či poruchou sluchu, které komunikují v českém jazyce (lidé nedoslýchaví, ohluchlí v průběhu života, senioři s věkem získanou nedoslýchavostí) a institucím jako snadno dostupný nástroj bezbariérové a plnohodnotné komunikace s těmito klienty. Služby není třeba předem objednávat, možno komunikovat „teď a tady“ podle aktuální potřeby klienta. Jednotlivcům je přepis poskytován zdarma, institucím na komerční bázi. Spojení s profesionálními přepisovateli je dostupné každý pracovní den v čase 9-18 hodin, přepis pomocí automatického rozpoznavače řeči nonstop.

Aplikace eScribeDroid je zdarma ke stažení na Google Play, určena pro tablety a chytré telefony s operačním systémem Android, její užití vyžaduje připojení k internetu. Prostým stisknutím tlačítka naváže klient spojení s přepisovatelem. Ten okamžitě zapisuje na klávesnici řeč osoby, s níž klient komunikuje. Doslovný přepis její řeči se klientovi zobrazuje v reálném čase na displeji jeho tabletu/telefonu.

Jaké služby aplikace nabízí?
•    simultánní přepis mluvené řeči při osobní komunikaci (např. na úřadě, u lékaře, v bance)
•    simultánní přepis mluvené řeči při telefonické komunikaci
•    přepis pomocí automatického rozpoznavače řeči.

Pro podrobnější informace, praktické předvedení či technickou pomoc, v případě zájmu o služby nebo odbornou spolupráci nás neváhejte kontaktovat.

Pro jednotlivce:
Martin Čížek
724 522 561, 222 363 991
cizek@transkript.cz

Pro instituce:
Markéta Outratová
737 348 619
outratova@transkript.cz

 
Redakce SenSen (LN),
26.06.2018