ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Seniorské StarDance vzbudilo ohromný zájem

Na čtyři desítky tanečníků a tanečnic se budou v prosinci ucházet o možnost tančit na Žofíně.

„Staňte se hvězdami ze StarDance. Trénujte s profesionálními tanečníky a zatančete si na plese na pražském Žofíně.“  S takovou nabídkou jsme zhruba před měsícem oslovili všechny aktivní seniory a seniorky z Prahy a okolí.

Reakce na sebe nenechala dlouho čekat. Přihlásily se čtyři desítky milovníků a milovnic tance, kteří se budou v prosinci ucházet o účast v Seniorském StarDance.

První setkání přihlášených zájemců o Seniorské StarDance proběhne v podkroví Werichovy vily v Praze ve  dnech 8. a 9. 12. 2019. Všechny, kteří se přihlásili, ještě osobně pozveme.

Seniorské StarDance proběhne v rámci tanečního festivalu Prague Dance Championship. Projekt SenSen (Senzační senioři) je jeho partnerem.

Seniorky a senioři budou od ledna 2020 pilně trénovat s profesionály a na konci března zatančí před publikem na plese na pražském Žofíně.

Tanečnicím zapůjčíme šaty, nalíčíme je, aby si připadali jako opravdové hvězdy. V porotě zasednou účastníci jednotlivých řad StarDance jako např. Eva Bartůňková, Andrea Třeštíková, Marek Dědík, Jan Kohout a další. Vhodně je doplní žena stojící za projektem Senzační senioři paní Božena Jirků.

Závěrečný ples
Neděle 29. března 2020 v 15:00 až 18:00
Palác Žofín, Slovanský ostrov 226, 110 00 Praha
 
Událost najdete i na facebooku
https://www.facebook.com/events/420186571940619/?active_tab=about
 
Redakce SenSen (LN),
31.10.2019