ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Představujeme první pár Seniorského StarDance

Dana Beňová a Matěj Svoboda.

Paní Dana Beňová se do soutěže přihlásila a na konkurz byla pozvána klubem seniorů při SenSenu. Od malička ráda tančí. Chodila na sportovní gymnastiku, kde absolvovala i klasickou baletní průpravu, později několik tanečních kurzů a dnes se tanci věnuje s manželem během sezóny na plesech či večírcích.

Co je pro vás na tanci obtížné a co vás naopak těší?
Začnu klady. Domnívám se, že mám přirozený cit pro rytmus, široký pohybový rozsah, temperament a dobrou fyzickou kondici. K záporům bude určitě patřit nezvyk na prostředí, tréma a zapamatování krokových variací. Užívám si ale zatím všechno a na každou lekci se těším.

Nyní pilně trénujete se svým profesionálním partnerem Matějem, jak se těšíte na finále na Žofíně?
Na finále hledím s lehkými obavami, ale vzhledem ke svému charakteru a věku si z výsledku nic nedělám. Hlavně to nechci zkazit svému učiteli.

Odkud pocházíte či kterou městskou část budete reprezentovat?
Celý život žiji v Praze. Jinde než ve velkoměstě jsem nikdy nežila, přestože jednu z babiček jsem měla na venkově. Vyrostla jsem tady, vystudovala, pracovala jsem tu, založila rodinu, vychovala děti. Prahu mám ráda, ale pro život jsou mnohem důležitější lidé, kteří žijí s vámi nebo kolem vás, a na ty mám štěstí.

Držíme palce páru číslo jedna!


sd1a.png

Seniorské StarDance - velké finále se uskuteční 29. března na Žofíně. Vstupenky na akci koupíte v síti GoOut. 


ples-(1).jpeg
 

Redakce SenSen (LN),
29.01.2020