ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Senzační senioři na Fresh Senior festivalu

Taneční šou, psaní vzkazů vnoučatům i hraní hry Mölkky.

Předposlední zářijové pondělí patřilo v pražské Ville Pellé všem aktivní seniorům – konal se tady už osmý ročník Fresh senior festivalu - a SenSen byl opět u toho.

Ve spolupráci se Senzačními seniory na festivalu proběhla ukázka ze Seniorského StarDance: Pan Zdeněk Hlavnička (89) se svojí profesionální partnerkou, tanečnicí Alinou Kozar (21), si připravili svižný jive ve stylu Pulp Fiction.

fsf_hlavnicka.jpg

U stánku SenSen jsme představovali náš projekt Dopis vnoučeti a sbírali vzkazy mladé generaci – už brzy je najdete v Národní kronice (www.narodnikronika.cz). Na odbyt šly nové placky Senzačních seniorů a brožury Médiím na kloub týkající se internetové bezpečnosti. Ty jsou i ke stažení na našem webu zde.

DSC02738.JPG

Díky organizaci Právě teď! o.p.s., která patří mezi členy SenSenu, se na zahradě vily hrály Mölkky. Klub pohádkových čtecích babiček a dědečků z Mezi námi o.p.s. si připravil tvořivou dílničku.

Hlavní pódium pak z dalšího programu ozdobila třeba módní přehlídka seniorského portálu i60.cz nebo večerní koncert Ivana Hlase.
 
Redakce SenSen (LN),
25.09.2020