ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Senzační senioři byli opět spolu

Simona Stašová a Petr Nárožný věnovali SenSenu představení v divadle ABC.

Poslední ze žhavých milenců, tak zněl název představení, na kterém se po dlouhém covidovém půstu opět sešli Senzační senioři z celé České republiky. Komedii amerického autora Neila Simona, ve které se starší majitel rybí restaurace v New Yorku po sedmadvacetiletém spořádaném manželství odhodlá k první nevěře, všem přítomným věnovala patronka Ceny Senior roku Simona Stašová spolu se svým hereckým kolegou Petrem Nárožným.

IMG_4704.jpg

Akci SenSen uspořádal jako náhradu zrušeného setkání Senzačních seniorů z podzimu loňského roku, kdy se v divadle ABC měla udělovat Cena Senior roku 2020. Moc nás proto potěšilo, když většina z jejích laureátů mohla dorazit do Prahy nyní. Seniorka roku 2020, zasloužilá sokolka Eva Trejbalová dokonce promluvila na pódiu. 

Moc děkujeme Simoně Stašové i Petru Nárožnému za krásný divadelní zážitek a všem více než 250 Senzačním seniorům v sále divadla ABC za úžasnou atmosféru. Těšíme se na viděnou na další akci SenSenu! Nejpozději už 8. října v Pražské křižovatce v Praze - tak nezapomeňte nominovat na Cenu Senior roku 2021
Redakce SenSen (LN),
24.06.2021