ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Baráčníci z Prachatic v zahraničí

Vzorná reprezentace za podpory sponzorů.

V rámci akce k Mezinárodnímu dni seniorů uspořádal SeniorPoint Prachatice kampaň A pošli to dál. Tentokrát se rozdělil o peníze na Seniorském bále od Jana Bauera, poslance, Rady města Prachatice a Tomáše Jirsy, senátora. A tak prachatičtí baráčníci mohli vyjet do zahraničí.

Jak nás informovala rychtářka: „Informaci o možné reprezentaci v zahraničí jsem dostala od Hanky Rabenhauptové a poté jsme přijali pozvání od rychtářky OB z Týna nad Vltavou, tetičky Jaroslavy Fialové jet do Dolního Bavorska městečka Adldorfu. Do městačka jihočeské baráčníky pozval majitel zámečku hrabě Leonard Graf Deym na prohlídku, a pak do areálu slavností. Tancovala se besedy, typický tanec baráčníků. Účastníci měli možnost navštívit i prezentaci výrobků, trhy."

Obec baráčníků Vitoraz Prachatice reprezentovalo 5 tetiček, které jely ve svérázech. Rychtářka dodala: „Myslím, že poděkování patří nejen za pozvání do Týna nad Vltavou, ale také SeniorPointu a jeho nápadu, že nám cestu ze získaných sponzorských peněz zaplatil.“

Hanka RH+ Rabenhauptová
 
 
 
 
 
Hana Rabenhauptová,
Klub SenSen Prachatice,
15.10.2018