ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Baráčnické putování se sluníčkem i deštěm

Tetičky z Obce baráčníků Vitorzaz vyrazily nejprve Taxíkem Maxíkem a pak pěšky na túru do areálu lesních her nad Prachaticemi.


 
Tetičky z Obce baráčníků Vitoraz Prachatice se vydaly Taxíkem Maxíkem a pak pěšky na cestu do Areálu lesních her nad Prachaticemi.
 
Putování samotné začalo sluníčkem a dobrou náladou, která u všech přítomných panovala, také proto, že nejdelší cestu zvládnul za ně Taxík Maxík, který vyhodnotily tetičky za báječnou službu (doveze je vždy tam, kam potřebují).  Ale pak se již vlastními silami vydaly na pěší výlet. Připraveno bylo i občerstvení, o které se postarala sama rychtářka Věra Davidová. Areál lesních her si prošly a pak se shodly, že určitě nabídnou doma, a navštíví je každá ještě individuálně se svými vnoučaty, pravnoučaty.
 
A jak zpáteční cestu popsala Věra Davidová? „Na zpáteční cestě k parkovišti začalo kapat a hřímat. Došly jsme s tetičkami k odpočivadlu a už to začalo. Než jsme stačily sníst donesené koblížky, tak některé tetičky už byly durch mokré. Zachránila nás paní pečovatelka, která pro nás přijela opět Taxíkem Maxíkem a rozvezla nás všechny domů. Cestou jsme si zazpívaly: Sláva nazdar výletu, promokly jsme, ale už jsme tu. Myslím bez dovozu bychom to nezvládly.“
Akce je zařazena do projektu Obce baráčníků Vitoraz na rok 2018, podpořeného z Města Prachatice.
 
Hanka RH+ Rabenhauptová
 
Hana Rabenhauptová,
Klub SenSen Prachatice,
31.05.2018