ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Benefiční maškarní bál pro Mezigenerační dům (komunitní centrum) Prachatice

První výtěžek - 25 tisíc korun.

Společnost KreBul Prachatice zahájila stavbu Komunitního centra na Zlaté stezce 145 Prachatice.  Finanční prostředky, které již získala, nestačí na celou rekonstrukci domu a tak přišla s nápadem otevřít sbírkový účet a uspořádat benefiční maškarní bál. Zadařilo se.

Zdeněk Krejsa, ředitel společnosti sdělil, že byl překvapen, kolik lidí v maskách přišlo a že je vidět hlad i po této zábavě, ve které po zhodnocení všech pro a proti budou pravděpodobně pokračovat i příští rok! Kolem 130 masek od šašků, princezen, kosmonautů, lékařů, ježibab, dam, dýní, kaktusů, Brumbála a jeho společenství, carevny, černé perly, komedianta, Malého prince, Pipi Punčocha té, jeptišek, až po smrtihlavy, pikové srdcové dámy, motýl, krále, královny, Červené Karkulky, tygříka, berušky, uklízeček, Marfušky, vesmírných bytostí a mnoha dalších, se dobře bavilo a to byl také jeden z cílů organizátorů.

Nápaditá výzdoba, na které se vedle zaměstnanců podílely i děti ze ZŠ Prachatice, Zlatá stezka 387, přes bohatou tombolu (ze které například televize, tablet byly na místě věnovány do nového centra), předtančení Pištínskými baletkami se zdravotně postiženými lidmi, hudba skupiny ValdaBand s perfektním výkonem moderátora a zpěváka muzikálových písní Lukáše Randáka, či půlnoční překvapení zaměstnanců KreBulu „mělo tu správnou šťávu“.

Sbírkový účet, kam můžete i vy zaslat jakoukoli finanční částku na podporu Mezigeneračního domu – komunitního centra je: 287392928/0300.  „Za jakýkoliv dar vám děkujeme!“ dodává ředitel společnosti KreBul, Mgr. Zdeněk Krejsa, DiS.
Hana Rabenhauptová,
Klub SenSen Prachatice,
02.04.2019