ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Cyklus Um seniorů – výstava Jana Pihery

SenSen Prachatice dává prostor umu seniorů

Již několik let v SeniorPointu Prachatice pokračuje úspěšný cyklus výstav UM SENIORů, který představuje jejich „um“. Květen 2019 až do 8. 6. 2019 patří Janu Piherovi, fotografovi z Českých Budějovic. Projekt kultura pro seniory je podpořen městem Prachatice.

V cyklu Um seniorů bylo již představeno mnoho seniorů a seniorek nejen z Prachatic a to díky jejich umění v oblasti ručních prací, fotografie, kresby, sběratelství.
Tentokrát jsme prostor nabídli Janu Piherovi, seniorovi, fotografovi z Českých Budějovic, který fotografuje několik desítek let. A velmi dobře. Na výstavě ve velkém sále domu Křižovatka u parku (společnosti KreBul), Zlatá stezka 145 v Prachaticích vystavuje velké fotografie s názvem RETRO. Otevřeno je denně od 10:00 do 17:00 hodin. Dernisáž se uskuteční 8. 6. 2019od 10:00hodin v KreBULu, za přítomnosti přátel hudebníků skupiny KATELÁNI a hosta Pavla Řeháka.

Přijďte se podívat na fotografie, poslechnout si zajímavé seskupení Kastelánů a třeba nabídnout svůj UM. Není určeno pouze pro seniory.
Hanka RH+ Rabenhauptová, realizátorka cyklu UM SENIORŮ
 
 
Hana Rabenhauptová,
Klub SenSen Prachatice,
26.05.2019