ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Léto pro seniory

Naše komunitní centrum je otevřené i o prázdninách

Naše centrum je otevřené i o prázdninách od 10:00 do 17:00, jediná změna je páteční zavíračka- v pátek zavíráme ve 13:00 hodin.
I v červenci a srpnu budeme pokračovat v pravidelném programu, (viz naše stránky www.kc-praveted.cz),  jenom vynecháme poradenství a kurzy a bude jenom málo přednášek (máme vždy velice zajímavá témata a byla by škoda, kdyby přišlo málo lidí, protože jsou mimo Prahu).
Naopak přibyde grilování (pokud bude zájem) a venkovní sportování, podle zájmu i vycházky do lesa nebo společné návštěvy koupaliště.
To bude záležet na tom, zda se najde parta, která bude mít zájem.

I nadále bude v centru k dispozici počítač, wifi, občerstvení, knihy, časopisy, hry, šipky, pingpongový stůl, karty, bubny, tvůrčí dílna, rotoped, šicí stroj, domácí pekárna, hotdogovač, mikrovlnka, přenosné ohniště, petanque, mölkky, líný tenis, badminton, venkovní sezení a podobné vymoženosti, takže u nás můžete strávit příjemný den nebo třeba jen příjemnou hodinku.

Budeme se těšit na všechny pražské seniory, ale i na členy jiných senzačních klubů z celé republiky, kteří navštíví Prahu a budou se k nám chtít podívat!
.

 
Hana Čepová,
KC Právě teď,
08.06.2018