ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Mluvené slovo i hudba potěší seniory a handicapované

Na daru se podílela i Nadace Charty 77.

Mluvené slovo a hudbu na CD včetně přehrávačů získalo několik seniorů a osob se zdravotním postižením, které vytipovali zástupci největších seniorkých organizací ve městě Prachatice
Město Prachatice před dvěma měsíci vyhlásilo finanční sbírku na nákup přehrávačů v rámci firemního dobrovolnictví a získalo 25 200,- Kč. Zapojili se zaměstnanci, zastupitelé, jeden poslanec, finanční prostředky poskytla Rada města Prachatice a největší část Nadace Charty 77 - Konto bariéry Praha. Město získalo také CD mluveného slova a hudby pro obdarované, přidalo přáníčka a osobně tři zastupitelé (Jan Klimeš, Miroslav Lorenc a Zdeněk Krejsa) rozvezli dárky dva dny před vánocemi na uvedené adresy.

Překvapení a upřímná radost je vidět na několika fotografiích obdarovaných. U některých byly vidět i slzy štěstí.Podařilo se vše dát dohromady, zabalit a včas předat. Děkujeme všem, kteří do sbírky přispěli. Děkujeme i za obdarované. I tak vypadá dobrovolnictví. Někdo pomáhá časem, někdo místem, někdo věcně, někdo … a někdo finančně.
 
Hanka RH+ Rabenhauptová
 
 
Hana Rabenhauptová,
Klub SenSen Prachatice,
31.12.2020