ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Na březnovém setkání spolku Úsměv=Zdraví se připravoval program

Vítězskou štafetového plavání přes La Manche se stala Karla Štěpánková.

V pondělí 4. března se uskutečnila v sále staré radnice v Lovosicích další akce (nejen) pro seniory, Březnové setkání spolku Úsměv=Zdraví. Přítomní byli seznámeni s výsledky celostátní soutěže „Přeplavme svůj La Manche“ za plavání v lovosickém bazénu. Celkem se soutěže v Lovosicích zúčastnilo 37 seniorů, z toho 32 žen a 5 mužů). Lovosičtí plavci přeplavali kanál La Manche šestapůlkrát.

Pořadí: 1. Karla Štěpánková s 983bazény, 2. Helena Skopcová – 749 bazénů a na 3.místě Eva Vlasáková překonala lovosický bazén 720x. Všichni plavci dostali odměny.

Poté byli přítomni seznámeni s nejbližším programem na březen (8.3. – MDŽ v Lovoši, přednáška Jak předcházet nemocem 18.3. ve staré radnici, beseda pro seniory Médiím na kloub 28.3. v Lovoši).

Na 12. 4. se připravuje Jarní bál a na 25.4. Den zdraví s přednáškami PharmDr. Františka Stáněho o lécích, Mgr. Viery Procházkové – Životní styl a fyzioterapeutky Mgr. Lenky Tiché z RC Mozaika. Chystá se také zájezd v září do zámku Vrchotovy Janovice, který patřil počátkem 20. století Sidonii Nádherné z Borutína, Múze básníka R. M. Rilkeho a Karla Krause.

Nechyběla ani hudba a zpěv v podání hudebníků Áda Škardy (kytara) a Jiřího Kudrmana (klarinet). K dispozici bylo i chutné občerstvení.

Eva Hozmanová
 
Redakce SenSen (LN),
13.03.2019