ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Podzimní ples seniorů

Akci v Ostravě-Jihu si užili i ti, kteří netančili.

Tanec, zábava, zpěv, vtipné scénky i štědrá tombola. Přesně v tomto duchu se nesl podzimní ples seniorů, který se uskutečnil 29. října v kulturním domě Akord v Zábřehu. 

Během bohatého programu vystoupilo pěvecké duo Kamelie, k poslechu a tanci zahrála kapela Klasik a k dobré náladě přispěly rovněž vtipné scénky. Potlesk na otevřené scéně vyvolaly také ukázky swingu a vystoupení profesionální baletky Eliška Jeřábkové s handicapovanou dívkou Karolínou Dejovou. Vrcholem plesu pak byla všemi očekávaná tombola s hlavní cenou v hodnotě pět tisíc korun.  

Rolí moderátorů se zdárně zhostili Zdeněk Kačor a Šárka Zubková.

„Bylo to bezvadné odpoledne. Parket jsme měli neustále plný, což značí, že se bavili opravdu všichni. Ti, kteří nemohli z nějakého důvodu tančit, tak aspoň zpívali,“ zhodnotila akci místostarostka Dagmar Hrabovská, jež ples společně s dalšími radními, a to Hanou Tichánkovou, Zdeňkem Hűbnerem a Janou Hellerovou, navštívila.

Podzimní seniorský ples, jenž finančně podpořila radnice městského obvodu Ostrava-Jih, se konal za hygienických opatření platných v den akce.

Šárka Zubková,
Senior klub,
04.11.2021