ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Prachatičtí senioři se připravují společně s volarskými na La Manche

I když letos nebudou „ve svém bazénu“, chtějí se přesto do projektu zapojit.

Přeplav svůj La Manche i v roce 2019, tentokrát pojeď s námi prachatickými seniory do opraveného bazénu ve Volarech. Zdravé město Prachatice a Klub SenSen připravují na únor sportovní akci pro všechny nad 55 let věku, seniory, kteří chtějí společně s námi zdolat La Manche, jako každý rok.  Prachatičtí senioři se zúčastnili již 4x a i když letos nebudou „ve svém bazénu“, chtějí se přesto zapojit.

SenSen vyhlašuje V. ročník štafetového plavání pod názvem „Přeplavme svůj La Manche“, který se uskuteční v únoru 2019. Tak jako vždy nejde o závod v pravém slova smyslu, senioři nebudou soutěžit mezi sebou, ale sami se sebou, se svou pohodlností. Patronkou tohoto projektu je Lucie Leišová, přemožitelka Gibraltaru a nadšená podporovatelka plaveckých aktivit Senzačních Seniorů.

Pokusíme se společně s volarskými seniory uplavat 34 km.

Opět připomínáme: Plavání důkladně procvičí svaly celého těla, nepřetěžuje klouby. Voda nadlehčuje, a tím je zátěž minimální. Za třicet minut lehkého plavání spálíme 360 kalorií. Čím jsme trénovanější, tím déle dokážeme plavat a spálíme tak větší množství kalorií. Právem je plavání často prezentováno jako téměř ideální sport. Sportujme tedy v bazénu (v únoru ne ve svém prachatickém, ale Volarech), udělejme tak něco pro své zdraví a pohodu.
 
Autobus pro zájemce bude přistaven na Malém náměstí 14. 2. 2019 v 13:00 hodin.
Blíže koordinátor akce: Hanka RH+ 724 188 864, hana.rabenhauptova@mupt.cz


 
 
Hana Rabenhauptová,
Klub SenSen Prachatice,
07.01.2019