ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Press, výstava a piknik

Pozvánka do Prachatic.

SeniorPoint Prachatice připravil pro své příznivce setkání v Mezigenerační zahradě KreBulu již tuto neděli 2. 8. 2020 od 14:00 hodin. Otevřena bude výstava VÁZY, dostanete letní číslo SeniorPoint Pressu a v zahradě proběhne připravený PIKNIK.

Výstava VÁZY je z cyklu Sbíráš, sbírám, sbíráme (celoroční projekt, kdy měsíčně jsou vystavovány sbírky seniorů – proběhlo již – Porcelán Zdeny Hrůzové, Modely letadel Stanislava Švancara, Vizitky Daniely Bžochové ..). Vedle váz (denního užití) výstavu doplní obrázky dětí VÁZ s květinami ze ZŠ Prachatice, Národní.

1. července 2020 bylo zpracováno další číslo SeniorPoint PRESSU, ve kterém se dočtete zamyšlení Olgy Starostové z Diakonie na péčí seniorů, přečíst si můžete poohlédnutí nejen za rokem 2019, ale i nouzovém stavu SeniorPointu Prachatice, najdete zde zajímavosti k Evropské dobrovolné službě a výzvu pro dobrovolníky, ať již ke sběru kabelek, či přímo účast na akcí. Nechybí zde hádanky o ceny, Dobré rady, Doporučení i Služby pro vás.Poslední strana jako vždy je věnována pozvánkám na výstavy, akce.
Čtěte, zapojte se.

Hanka RH+ Rabenhauptová
 
 
Hana Rabenhauptová,
Klub SenSen Prachatice,
30.07.2020