ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Rekord v 3IQ v Prachaticích

Městský úřad Prachatice otevřel 13. 6. 2018 Zimní zahradu příchozím i zaměstnancům ke hře 3IQ. Sešlo se několik desítek těch, kteří si chtěli vyzkoušet své IQ a to od dětí přes dospělé až po seniory. Věřte, všem to šlo, když přišli na systém a taktiku! Začali kombinovat a vyhrávat. Vlastně vyhrál každý nad sebou.

Jak dopadla hra v DDM, na školách v knihovně, v celém městě? Do hry (hry podobné jako jsou piškvorky) se zapojilo přes 600 hráčů a zda budeme zařazeni do celorepublikového rekordu v největším počtu lidí hrajících hru a v co největším počtem míst, se dozvíte již brzo.
Jedno je jisté, že hra, jakákoliv společenská hra přispívá k relaxaci, radosti, trénuje mozek, je prevencí mnohým nemocem. Hra nás vrací do dětství. Hrajte si i vy a buďte šťastní.                                                           
Hra 3IQ je logickou hrou pro dva hráče, která umožňuje velké množství kombinací, motivuje k přemýšlení a volbě správné strategie, přináší adrenalin, minimalistickou hrou, jedno kolo se dá zahrát během minuty, někteří zvládnou i pod minutu. Najděte si čas a zahrajte si (třeba jen několik minut) se svými blízkými. Více informací o hře: www.millaminis.com Autorem hry je Honza Vodička, který vymýšlí deskové hry přes 15 let. Jeho hry vytváří mezigenerační most, který díky jednoduchosti propojuje všechny věkové kategorie hráčů.
Hanka RH+ Rabenhauptová
 
Hana Rabenhauptová,
Klub SenSen Prachatice,
17.06.2018