ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Veřejné představení videospotu Sociální služby ORP Prachatice

Seniorky poprvé v čajovně i ve filmu.

V rámci projektu Plánování sociálních služeb v Jihočeském kraji II (Podpora procesů plánování sociálních služeb na místní úrovni v rámci projektu „Plánování sociálních služeb v Jihočeském kraji II, za finanční podpory EU se uskutečnilo v pátek 31. 8. 2018 v Čajovně U Hrušky v Prachaticích Veřejné představení videospotu Sociální služby ORP Prachatice.

Videospot byl poprvé promítnut tedy těm, kteří byli jeho aktéry. Poskytovatelům, uživatelům a zadavatelům (pozvání přijala Hanka Bolková, zastupitelka) sociálních služeb, nechyběla ani návštěva ze Slovenska (poslanec Prievidzi Michal Tobiáš) a “herci a herečky“, dobrovolníci. Pozvání a diskuze o sociálních službách se zúčastnili klienti a zástupci služeb například Azylového domu sv. Petra ze Záblatí, Farní charity Prachatice, Domova seniorů Mistra Křišťana v Prachaticích, Domova Matky Vojtěchy, Klubu zdravotně postižených, pečovatelské služby, ale i z chráněné dílny STROOM Dub, zástupci sociální rehabilitace, občanské poradny, společnosti KreBul, z Portusu Prachatice – krizového centra, NZDM, nebo i z hospice…

V úvodu promluvili autoři Petr Krejsa, režisér a střihač dokumentu a Hanka RH+ Rabenhauptová za námět, scénář. Poděkování se dostalo od všech přítomných i paní zastupitelky. Sociální služby jsou důležité. Andrea Tajanovská, z APSS v ČR nabídla od prezentovat  spot Sociální služby na ORP Prachatice v rámci X. výročního kongresu poskytovatelů sociálních služeb v ČR (Týden sociálních služeb v ČR 2018, kde je město Prachatice partnerem od prvopočátku, každoročně). Děkujeme za příležitost.

Hanka RH+ RABENHAUPTOVÁ
 
 
Hana Rabenhauptová,
Klub SenSen Prachatice,
03.09.2018