ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Všechnopárty s Karlem Gottem pomůže dobré věci

Sledujte v pátek večer ČT1 a podpořte Konto Bariéry.

Zábavný pořad Všechnopárty se i letos spojí s nadací Konto Bariéry. Pozvání do speciálního benefičního dílu, věnovanému pomoci lidem s handicapem, přijali zpěvák Karel Gott, kuchař Roman Vaněk a boxerka Fabiana Bytyqi. Moderátor Karel Šíp vyzpovídá své hosty v pátek 9. listopadu od 21:40 na ČT1.
 
Po premiéře z minulého roku se tak i během následujícího pátečního večera mohou příznivci humorných skečů Karla Šípa a jeho hostů příjemně pobavit a zároveň pomoci druhým.
 
Charita a Česká televize k sobě patří už léta. Nové je to, že Konto Bariéry dostalo šanci propojit se s jedním z nejsledovanějších pořadů na obrazovce. Všechnopárty sleduje pravidelně více než 900 tisíc diváků a ti všichni se už druhým rokem dozví od Karla Šípa, že mohou podpořit Konto Bariéry zasláním dárcovské SMS,“ shrnuje ředitelka Konta Bariéry Božena Jirků a dodává: „V loňském roce se podařilo během pořadu získat téměř milion korun. Letos bychom chtěli třeba i víc. A možná se to díky Karlovi Šípovi a skvělý hostům podaří.“
Redakce SenSen (LN),
08.11.2018