ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Seniorský StarDance ples se posouvá na podzim

Senioři budou tančit na Žofíně až 25. října.

Milí příznivci SenSenu a společenského tance,

vzhledem k aktuální zdravotní hrozbě v podobě nového typu koronaviru se přesouvá finále Seniorského StarDance a celý ples na podzim. Nový termín konání plesu bude 25. října 2020. Těšit se můžete opět na vynikající program, skvělý orchestr, hvězdy StarDance a veliký parket na tanec.

Vámi zakoupené vstupenky zůstávají samozřejmě v platnosti, mění se pouze termín konání festivalu. Pokud byste měli zájem pořídit vstupenky nové, považujeme za svou povinnost vás informovat, že vstupné na říjnovou událost bude vyšší vzhledem k velkému zájmu o tuto akci.
Věříme, že nový termín konání plesu zajistí báječnou atmosféru z celé akce a budete si ji moci užít bez obav z případných negativních dopadů na běžný život. 

Vstupenky na akci koupíte v síti GoOut. 

Finále Seniorského StarDance začne na Žofíně 25. října ve 14 hodin. V porotě usednou tanečníci z televizního pořadu ČT StarDance: Marek Dědík, Andrea Třěštíková, Jan Kohout, Eva Bartuňková a ředitelka Nadace Charty 77 / Konta Bariéry Božena Jirků. Celým odpolednem provede několikanásobný vítěz StarDance Jan Onder. Hosté se mohou těšit také na vystoupení seniorům známého pana Petra Velety. K tanci a poslechu bude hrát kapela Allegro. Předpokládaný konec plesu je v 17:00.

Děkujeme za vaše pochopení a těšíme se na vás v říjnu na Žofíně.

Redakce SenSen (LN),
11.03.2020