ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Česká filharmonie zve na setkání s hudbou

Hudební program pro všechny senzační seniory v pražském Rudolfinu.

Edukační oddělení České filharmonie připravilo pro nadcházející sezonu 2022/23 jedinečný pořad zaměřený na seniorskou skupinu. Workshop nebo chcete-li hudební dílnu s názvem Musica ludus povede paní Rafaela Drgáčová, která má s programy pro seniory bohaté zkušenosti, mimo jiné je autorkou přednášek, workshopů a koncertů pro Akademii III. věku. Program bude probíhat v Sukově síni Rudolfina, je připraven pro menší skupinu do 30 účastníků, a přesto, že se zde bude pracovat i s jednoduchými hudebními nástroji a poslechem, své místo zde mohou najít všichni zájemci i bez předchozích hudebních zkušeností. O společný prožitek, radost z nových setkání, nalezených souvislostí mezi rytmem, tempem, pohybem, nástrojovými barvami i tichem mezi tóny zde totiž půjde především!

Pokud byste měli Vy nebo Vaši přátelé o tento druh zážitku zájem a rádi byste se tohoto setkání zúčastnili, vstupenky můžete zakoupit na našem webu, kde najdete i další informace k tomuto pořadu https://www.ceskafilharmonie.cz/koncert/27681-musica-ludus-aneb-hudba-hrou/

Program bude probíhat ve čtvrtek 6.10.2022 od 14.00 a v pátek 7.10.2022 od 9.00.

Budeme se na Vás těšit!

 

Pokud byste měli zájem o další podrobnosti nebo jakékoli dotazy, obraťte se, prosím, na moji kolegyni Andreu Čapkovou andrea.capkova@ceskafilharmonie.cz tel. 731 518 891, které také mejl posílám v kopii.

 

Děkuji vám za spolupráci a přeji hezké letní dny

 

Leona Hornová

Oddělení vzdělávacích programů


 
Barbora Kočová,
09.08.2022