ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Zasportujte si v Itálii!

Sportovně relaxační pobyty v kempu Fontana Marina

Senior fitnes z.s. již tradičně zajišťuje sportovně relaxační pobyt na palmové riviéře ve dvou termínech mimo hlavní sezónu. V ceně pobytu je doprava autobusem, ubytování, bazén, na pláži slunečník se dvěma lehátky pro každý bungalov, animace na pláži i v kempu, zapůjčení kol, mořského kajaku a paddleboardu. Pobyty jsou vhodné pro klinety 50+, rodinní příslušníci vítáni. Ubytování je zajištěné v bungalovech a mobilních domech, každý má vlastní sociální zařízení a vybavenou kuchyňku. Bungalovy a mobilní domy jsou pro čtyři osoby. Za příplatek 2 000 Kč na jednu osobu je možné se ubytovat pouze ve dvojici (tj. příplatek 4 000 Kč za dvě osoby v jednom bungalovu) a mít tak větší soukromí.

Zajímavostí a lákavou nabídkou je zdravotní cvičení pod vedením kvalifikovaných cvičitelů Senior fitnes z.s. Cvičení bývají několikrát denně a to na suchu i ve vodě (v moři či v bazénu). Kromě tohoto cvičení je možné zahrát si v areálu například tenis, basketbal, volejbal či fotbal.

Za poplatek je možné zajistit výlety do okolí (lisovny olivového oleje, výrobny místních uzenin nebo trhy) či výlety do zajímavých historických míst / měst (Offida - kostel na skalnatém ostrohu, známé víno, muzeum unikátních mušlí z celého světa, Loreto - poutní místo s nádhernou bazilikou Santa Casa apod.).

O pobyty je vždy velký zájem, takže neváhejte a přihlaste se včas.

VÍCE INFORMACÍ NAJDETE ZDE

Barbora Kočová,
21.07.2022