ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Plavání s poslancem a radní

La Manche Prachatice

La Manche 1x již přeplaván. Kampaň v Prachaticích odstartovali Jan Bauer, poslanec Parlamentu PS ČR, zastupitel kraje i města a Jana Krejsová, zastupitelka kraje, radní města a předsedkyně SOS Prachatice. Děkujeme všem, kteří se od 1. února 2018 zapojili a ještě do konce února 2018 zapojí, společně s námi, do kampaně Přeplav svůj La Manche. Jde již počtvrté o soutěž v plavání pro seniory z celé republiky. V loňském roce město Prachatice získalo 4. místo v ČR. Letos je přihlášeno 14 klubů. Patronkou projektu je Lucie Leišová, přemožitelka Gibraltaru a nadšená podporovatelka plaveckých aktivit Senzačních Seniorů.

Patronka Lucie Leišová v roce 2014 přeplavala Gibraltarskou úžinu. Její pokus byl dlouhý 25 km a trval celkem 6 hodin a 40 minut. Lucie je čtvrtou českou ženou, které se přeplavba povedla. „ Svůj život si bez vody, ledu a zimy nedovedu představit. Baví mě plavat právě se seniory, vždy jsou dobře naladěni a mají obrovskou chuť si dobře zaplavat a překonat své rekordy“ doplňuje usměvavá Lucie Leišová.

Zdravé město Prachatice společně s Klubem SenSen Prachatice a SeniorPointem Prachatice nabízí tuto sportovní aktivitu nejen pro seniory… Společnými silami jsme již za týden uplavali více jak 34 km. Tak kolik to bude celkově? Blíže u koordinátora akce Hanky RH+ (hana.rabenhauptova@mupt.cz)
Redakce SenSen (KS),
Nadace Charty 77,
12.02.2018