ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Veřejný vánoční turnaj ve stolním tenise seniorů

Ping pong zdokonaluje všechny lidské smysly.

Kroužek stolního tenisu Dům dětí a mládeže Symfonie Poděbrady, jehož převážná většina hrajících  pochází z řad  členské základny  Svazu postižených civilizačními chorobami Poděbrady, uspořádala 13.12.2018  vánoční turnaj.
 
Vedoucí kroužku  Mgr. Marta Váňová byla u zrodu tohoto kroužku a tak je samozřejmé, že bude pokračovat v odkazu první vedoucí  Mirky Janečkové. Senioři se  mají hýbat, přemýšlet u toho a hrát, pokud je to baví a tělo slouží. Turnaj zorganizoval Dům dětí a mládeže Symfonie spolu s vedoucí kroužku Martou Váňovou, členkou SPCCH Poděbrady. Hlavním rozhodčím byl pan Jan Chlad z oddílu ACS Přední Lhota.

Slavnostní zahájení provedl pan  Ladislav Vomáčko, předseda SPCCH Poděbrady. O popularitě seniorského pingpongového kroužku svědčí i návštěva radního Paed Dr. Miroslava Káninského  s Mgr .Miroslavem Schullerem z MěÚ Poděbrady. Na turnaj se přihlásilo 14 hrajících. 

V kategorii jednotlivců se na 1.místě umístil Václav Zítko, 2.místo získala Dana Veselá a 3. místo obsadil Jiří Merta.
Během celého turnaje vládla příjemná sportovní atmosféra doplněná hodnotnými výkony všech soutěžících. Ceny a diplomy pro finalisty zajistily společně SPCCH Poděbrady a DDM Symfonie Poděbrady. O bohaté občerstvení se postaraly všechny členky kroužku.
Po soutěžní části  turnaje si hráči zahráli čtyřhru pro zdokonalení všech svých lidských smyslů. Z toho vyplývá, že ping pong je zdravý sport.
 
Zapsala
Jana Pospíšilová, 15.12.2018
 
Redakce SenSen (LN),
21.12.2018