ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Jak jsme cestovali městy, místy?

Kampaň Cestujeme místy, městy... je u konce.

Kampaň SeniorPointu Prachatice, která trvala bezmála půl roku Cestujeme městy, místy – během celého léta až do podzimu skončila. Senioři navštívili mnoho zajímavých míst, přišlo více jak sto pozdravů, několik desítek pohledů.

Vyústěním cestování bylo setkání v pointu na Zlaté stezce 145 v Prachaticích, kde se sešli ti, kteří poslali pohledy a měli možnost o svém cestování také pohovořit. Byla připravena prezentace na plátno, o každém místu zjištěny největší zajímavosti a od přednášející pozvání a doporučení na výstup na rozhlednu, navštívení zámku, výstavy, či cukrárny …
Zdařilá akce.

V roce 2019 budeme společně hledat 219 zajímavostí, které stojí za to navštívit.

Vylosovaní na místě získali jako odměnu kalendáře, a třeba Chelčický domov sv. Linharta si odvezl Mexickou kuchařku.  Společně pak účastníci setkání vyráběli dopravní prostředky z papíru.

Odkud nám přišly pohledy? Tak třeba ze Slovenska, Maroka, ale i Chelčic, zámku Kratochvíle, Tábora, Českého Krumlova, či Vysokého Mýta, Bělohrádku, Dobré Vody, Deštné v Orlických Horách, Jáchymova, Kladrub, Roháčů, Volar, ze Šumavy, Holašovic, Šáchova, ze Zlína, Prahy a dalších míst.



 
Hana Rabenhauptová,
Klub SenSen Prachatice,
17.12.2018