ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Koncert Lukáše Štěpánka a jeho hostů

Zlatého anděla získala stálá podporovatelka společnosti KreBul Radka Paulová.

Koncert Lukáše Štěpánka a jeho hostů se uskutečnil v KreBulu před Vánocemi. Zlatého anděla získala stálá podporovatelka společnosti Radka Paulová, bývalá radní města Prachatice, ředitelka Rejstříku trestů.

Společnost KreBul Prachatice, na Zlaté stezce 145, již podruhé pozvala do Prachatic na vánoční koncert pro SeniorPoint Prachatice a veřejnost zpěváka Lukáše Štěpánka, který si s sebou přivezl hosty – Lucii Kuklovou, zpěvačku a Luďka Havla, doprovod na klávesy, zpěv. Koncert byl laděn vánočnímu písněmi, melodiemi, skladbami a konečně i výzdobou a občerstvením. „Krásný kulturní a společenský zážitek“, dodala Alena Bínová, seniorka.

Domácími hosty byly také Marie Šímová a Jarmila Šímová, které přítomným také k vánocům zazpívaly krásné písně.
Koncerty proběhly dva, odpolední a večerní. Při večerním koncertu byla oceněna formou světla Zlatého anděla z rukou ředitele společnosti Zdeňka Krejsy a vedoucího pracoviště SeniorPoint Prachatice Jiřího Gabriela Kučery Radka Paulová, podporovatelka, dobrovolnice, poradce. Mgr. Bc. Radka Paulová byla 4 roky radní města Prachatice a pracuje jako ředitelka Rejstříku trestů v Praze. Gratulujeme.

Fotografie: Karel Rabenhaupt
Hanka RH+ Rabenhauptová
 
 
 
Hana Rabenhauptová,
Klub SenSen Prachatice,
07.01.2019