ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Křišťanoviny do každé prachatické rodiny

Bulletin domova seniorů.

Nové a velmi zajímavé číslo Křišťanovin 2018 je i na našich stránkách k nahlédnutí.  Občasník Křišťanoviny vydává Domov seniorů Mistra Křišťana v Prachaticích. Křišťanoviny naleznete zde.
 
V úvodním zamyšlení ředitelka domova Hana Vojtová děkuje všem pečujícím: „Při pohledu na všechny ty, kteří v domově pečují, vaří, úřadují nebo perou prádlo vím, že jsou těmi, kteří zvolili cestu a své lidské dary v podobě empatie, vstřícnosti a lásky dávají dál. Díky tomu se plody jejich práce úročí v podobě úsměvů a poděkování od těch, o které se starají.“
Ing. Bc. Hana Vojtová, ředitelka

Dále čtěte o malém ohlédnutí za minulým obdobím, nebo rozhovory s Mgr. Ivanou Bílkovou, DiS., vedoucí sociální pracovnicí, s Mgr. Marikou Karbáčovou, sociální pracovnicí, dále s Petrou Seberovou, aktivizační pracovnicí a s Pavlínou Pálkovou, aktivizační pracovnicí. Zajímavý článek je takéten, ve kterém se dočtete o aktivizaci seniorů a také Jak se slaví v domově narozeniny. Nechybí recept na bramboráky, křížovka. V závěru pak poděkování od rodin obyvatel domova.


Hanka RH+ Rabenhauptová
 
Hana Rabenhauptová,
Klub SenSen Prachatice,
12.12.2018