ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Zakládáme nový klub

Pozvánka do Prahy od Mgr. Romany Junkové, Konto Bariéry:

Ve spolupráci s jedním z Klubů SENSEN, klubem Fresh senioři z Prahy 6, bychom chtěli uspořádat "Seniorský festival" v atraktivním prostředí Písecké brány v Praze na Hradčanech. Půjde o jednodenní akci, kterou chceme zorganizovat v sobotu 8.června 2013. Chtěli bychom vám dát možnost, abyste se prezentací své činnosti mohli podílet na části programu, která bude věnovaná Senzačním seniorům a projektu SENSEN. Vím, že mezi vámi jsou kluby, které by mohly nabídnout např. country tance, ukázky z divadelních představení, autorské čtení z vlastní tvorby, sborový zpěv a další ukázky ze své tvorby dle vlastního výběru.
Dále uvažujeme o tom, že bychom do programu zařadili "živou poradnu IKEM", aktivní ukázku seniorského cvičení, či prezentaci Národní kroniky. Po celý den bude probíhat sbírka dětských knih, které budou dále distribuovány potřebným v rámci domluvy s městskou částí Praha 6.
Část festivalu bychom pojali jako pracovní a dali bychom vám možnost se zúčastnit tvůrčí dílny, volné debaty či jakéhosi workshopu k vzájemné výměně zkušeností.
Nabídneme vám také kulturní program, uvažujeme o vystoupení Ondřeje Havelky a jeho Melody Makers , či o paní Evě Pilarové. Chtěli bychom pozvat také další hosty, kteří mají seniorům co říci a mohou přinést užitečné informace, uvažujeme o promítání unikátních krátkých filmů. Nápadů máme hodně, na konečnou verzi programu je ještě brzy, nicméně bych ráda již nyní znala váš názor a zájem o případnou účast a podílení se na programu.      

A co my, máme zájem? Předvedeme naše cvičení s flexi-bary???



MUDr. Helena Jílková,
Senioři v pohybu,
05.03.2013