ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

POZVÁNKA NA LEDEN 2016

4.1.2016 pondělí ve 13 hod v Regionálním muzeu - ukončení výstavy  Školy digitální fotografie.

Sejdou se vystavující,  odstraníme své fotografie a rozhodneme se, co dál. Díky Vám všem, zadařilo se. :-))


9.1. 2016,  v sobotu máme sraz v 8,15 hod. u hl. nádraží Teplice -  jedeme do Mikulova !  
Zast. autobusu MHD č. 493,odjezd autobusu je v 8,25. Vstupné je 70,- Kč.  Doporučuje se starší oblečení a dobré je mít i vlastní baterku!!!  Prohlédneme si a prolezeme totiž starou hornickou štolu. Po prohlídce nás čeká nenáročná chůze asi 5km z kopce dolů,  po modré značce do Mstišova. Domů opět autobusem č. 493. Nezapomeňte si vzít mobil, svoje léky, nápoj a případně i svačinu.  Ahoooj , těší se na vás sporťáci Hanka a Pavel..


13. 1. 2016 středa ve 14 hod. na Hrádku na Letné -  Petr Kašpar
nám zasvěceně poví o Franku Sinatrovi a neuvěřitelných sto letech od jeho. narození. Tentokrát to klapne!! Mistr už nás moc zdraví.. Očekává se příspěvek na kávu a nápoj ve výši 50,- Kč .
Bude i PROUDĚNÍ 4 pod názvem Světlo na cestu rokem 2016. Přineste si všichni sebou ve sklenici malou svíčku. Zapálíme si je na zadním nádvoří a řekneme si o tom, co Zvonkohru čeká, kudy vede naše cesta, podělíme se o své dojmy a emoce.


19. 1. 2016 úterý Společenský sál knihovny od 13 – 15 hod. -  Povídání s Helenou  
Začíná další série našich tradičních  setkávání v krásném prostředí mezi knihami. Téma minulých setkání, Vždycky jsem to já,  bude pokračovat i nadále, a to snahou upevnit své sebevědomí a osobní vyrovnanost.  Společně se hrou budeme učit  mít kontrolu nad svým životem a vytvářet svůj  vnitřní štít stability. Jedná se o ucelený vzájemně navazující eseriál  - je dobré se rozhodnout k účasti na všech dílech: 19.1., 23.2., 22.3., 19.4., 24. 5., 21.6.... Prosím, přineste si sebou ssešit a tužku !!!


29. 1. 2016 - pátek - 14 hod. -  členská schůze Společenského klubu Zvonkohra a spol.  senzační senioři Teplice.  Kde: společenský klub Teplického zámku (bývalá obřadní síň nad Jazz clubem). Prosím, přijďte všichni jednat o tom, co už jsme dokázali a kam směřujeme v r. 2016.


Srdečně Vás zve Společenský klub Zvonkohra, senzační senioři Teplice. Čtěte o nás, pište nám, přijďte.

klub.zvonkohra@centrum.cz      WEB: kss-zvonkohra.sensen.cz
 

Milí přátelé, Zvonkohro,

vstupme společně do příštího roku s důvěrou a nadějí. 

Přijďte mezi nás, spolu a s úsměvem je nám přece fajn.

Těším se a zdravím Vás - PF 2016

Helena a tým.

 

 

 

 

ing. Helena Voctářová,
Zvonkohra z.s. SenSen Teplice,
04.01.2016