ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Setkání ambasadorů

SenSen uspořádal  již třetí setkání zástupců seniorských organizací a klubů

Ambasadoři SenSen se setkali 16.května 2017 v  Praze v Sovových mlýnech, aby si vyměnili zkušenosti, dozvěděli se novinky ze světa seniorské problematiky a vzájemně se inspirovali v další práci.

Ambasadoři diskutovali o problémech a tématech, které se jich nejvíce týkali. S velkou chutí se pochlubili širokým spekrem akcí a činností, které dokáží zvládnout.  MUDr. Zdeněk Kalvach, geriatr a publicista, se pozastavil nad konceptem stáří, nad pojetím, potenciálem i ohrožením seniorského života. Vítězka Ceny Senior roku 2016 Libuše Žamberská pohovořila o tom, co vše se v jejím životě změnilo po obdržení Ceny Senior roku.  Chytrá péče a Iuridicum Remedium poradili Senzačním Seniorům jak se cítit bezpečně a držet krok s dobou. Mgr. Tomáš Kavka, Ph.D. a Mgr. Zdeňka Kulhavá z Národního muzea informovali o prestižní spolupráci Národního muzea a Národní kroniky, dozvěděli jsme se novinky o připravované výstvě ke 100. výročí vzniku Československa.

V neposlední řadě byli obdarováni vítezové soutěže ve štafetovém plavání „Přeplavme svůj La Manche“. Díky našim štědrým sponzorům Knihy Dobrovský a Audiotéka si odnesli hodnotné dary.

Ze setkání vyplynulo, že by bylo dobré se setkávat víckrát během roku i obměňovat místa setkání. Zástupci SenSenu přislíbili přání splnit.

 
Redakce SenSen (KS),
Nadace Charty 77,
18.05.2017