ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Potravinová pomoc pro potřebné

Víte o někom na Prachaticku, kdo ji potřebuje? Dejte vědět.

Další  zavážku tzv. potravinové balíčky z Potravinové banky Jihočeského kraje z.s rozvezlo město Prachatice občanům. Občanům, kteří byli navržení a zkonzultováni s neziskovými organizacemi a odborem sociálních věcí Městského úřadu Prachatice, jako potřební.
Město Prachatice při distribuci úzce spolupracuje Oblastní charitou Vimperk, Pečovatelskou službou Prachatice, s Jihočeským centrem pro zdravotně postižené Jihočeského kraje, pracovištěm Prachatice, Centrem STROOM , Domovem Matky Vojtěchy, Nemocnicí Prachtaice, společností KreBul, Portus Prachatice, ale i ostatními Farní charitou Prachatice, Azylovým domem sv. Dominika Savia pro matky s dětmi Prachatice.

Potravinovou pomoc rozváží zaměstnanci města, Městská policie Prachatice, Český červený kříž, roznáší i dobrovolníci. Děkujeme..
Děkujeme vám!

Potravinová banka Jihočeského kraje z.s vznikla jako 13 potravinová banka v České republice, již 25. 2. 2016. Potravinová pomoc do Prachatic přichází díky neziskovým organizacím již několik let, nyní jede v novém režimu s koordinací města Prachatice.
Pokud víte ve svm okolí o osobě, která je sama, nemá příbuzné, nemá možnost zajištění základních potřeb, zavolejte nám na telefon: 388 607 607. Děkujeme.

Hanka RH+ Rabenhauptová
 
 
Hana Rabenhauptová,
Klub SenSen Prachatice,
08.04.2020